Presei

PRESES RELĪZES

Zīmols Latvijas simtgadei dāvina tērpu kolekciju.

Sestdien, 17.maijā, Ādažos, zīmols Betolli prezentēja savu kleitu kolekciju, kura radīta par godu Latvijas simtgades svinībām.

L.Lancmane_2017-05-27_IMG_2239

Modes skates modeļu lomā iejutās vietējās ādažnieces, kuras demonstrēja tērpus, savukārt viņu četrkājainie mīluļi pieskaņotus aksesuārus.

L.Lancmane_2017-05-27_IMG_2207

L.Lancmane_2017-05-27_IMG_2246

Betolli modes skate ādažos krāšnās kleitas

 Betolli kleitas – latviskas, elegantas, košas un oriģinālas, kuras izcels sievišķību gan ikdienā, gan svinīgākos pasākumos.  Tērpos latviskās spēka zīmes savijas ar košām kleitas krāsām, lai katrai sievietei kāda no krāsām būtu piemērota savai latviskajai kleitai.

Betolli modes skate ādažos krāšnās kleitas

L.Lancmane_2017-05-27_IMG_2235

Kleitas iespējams kombinēt ar tauriņu jostām, mainot tērpa raksturu uz īpaši solīdu, piemērotu svinībām.

Zīmola radītāja L.Krauze norāda, ka labu dāvanu svinībām jāgādā laikus, šie tērpi ir kā zīmola dāvinājums Latvijas gaidāmajos svētkos- Latvijas simtgadei!

Suņi greznās apkaklēs, defilē pa 20m garu sarkano paklāju.

Betolli suņu modes skate

Sestdien, 11.martā, Rojas kultūras centrā, pasākuma „Rojas modes bode” ietvaros, notika jau piektā Betolli zīmola modes skate. Modes skatē smalkos zīmola aksesuārus plašākai publikaiizrādījacilvēka labākie četrkājainie draugi suņi.

Suņu apakles, suņu aproces, suņu aksesuāri

Suns ir cilvēka labākais draugs, kuru saimnieks vienmēr labprāt ņem līdzi ne tikai ikdienas pastaigās, bet arī uz saviesīgiem pasākumiem. Taču šī pasākuma ietvaros bija pavisam otrādi, galvenais bija suns un saimnieks tika pieskaņots suņa aksesuāriem.

Betolli sunu modes skate_23

Katram no modes skates modeļiem tika izgatavotas individualizētas un personalizētas apkakles ar izšūtu suņa vārdu, manšetes ar zelta aproču pogām, kā arī unikāls jaunā pāra iznāciens. Pasākuma pozitīvās emocijas un unikālais koncepts lika sarosīties pasākumu apmeklētājiem, kas tvēra iespēju ar saviem mobilajiem telefoniem uzņemt kādu ātru foto.

Betolli sunu modes skate_69

Izgājienā uzsarkanā paklāja dalību ņēma zīmola cienītāji no Rīgas, Saulkrastiem, Jelgavas, Talsiem un, protams, Rojas.

Dažādas krāsas, izmēra un šķirnes suņus pavadīja viņu saimnieki, daži no tiem demonstrēja zīmola jaunāko pavasara/vasaras produktu sievietēm- tauriņu jostu.

Suņi defilē pa mēli “Betolli” modes skatē Sabilē

Sestdien, 8. oktobrī, “Sabiles Sidra” telpās košu un dzīvespriecīgu notikumu varēja piedzīvot ikviens zīmola “Betolli” nu jau ceturtās modes skates apmeklētājs un dalībnieks. Turpinot labi iesākto tradīciju, pa mēli defilēja un pašu radītos dizainus demonstrēja zīmola kreklu un aksesuāru īpašnieki. Pirmo reizi savas jaunās, personalizētās apkaklītes plašākai publikai izrādīja arī cilvēka labākie četrkājainie draugi.

14581463_266663150395691_6745265401450222008_n

 

Rudens ir kontrastu pilns. Vienu dienu baudām krāšņus svētkus un pošamies visgreznākajos tērpos, kādu citu – dodamies uz talku, lai pēcāk varētu baudīt ražas labumus. Kontrastu netrūkst arī “Betolli” piedāvājumā. To lieliski varēja vērot sestdien Sabilē, kad prožektoru gaismā gozējās lieli un mazi, lai demonstrētu oriģinālus tērpus gan ikdienai, gan svētkiem.

14516465_266663360395670_2034916761046458202_n

14560210_266663000395706_8912416887875827490_o

Notikums uz sarkanā paklāja pulcēja zīmola cienītājus no Rīgas, Ādažiem, Tukuma, Dobeles un, protams, Talsiem. Tā kā rudens sezonu uzņēmums uzsāka, radot jaunu produktu sēriju cilvēka labākajiem draugiem suņiem, sestdien pa “Ābolumēli” eleganti soļoja un apkakles ar izšūtajiem vārdiem izrādījaarī 10 četrkājaini modeļi. Sekojot pasaules vadošo modes zīmolu piemēram, iznācienus pavadīja dzīvā mūzika, šoreiz – ansambļa “C#m” izpildījumā.

Iepriekš “Betolli” modes skates notikušas uzņēmuma mājās Talsos, kā arī Rīgā un Ventspilī.

Personalizētas apkakles suņiem.

Zīmols Betolli rudens sezonu uzsāk ar jaunu oriģinālu produktu sēriju cilvēku labākajiem draugiem- suņiem, t.i. individuāli izgatavotas apkakles ar izšūtu suņa vārdu.

Betolli sunu modes skate_77

Suns ir cilvēka labākais draugs, kuru saimnieks vienmēr labprāt ņem līdzi ne tikai uz ikdienas nesteidzīgām pastaigām, bet arī uz saviesīgiem pasākumiem.

Betolli sunu modes skate_57

Zīmola radītāja Līga Krauze jau sen kaldinājusi plānu par īpašu produkta radīšanu suņiem, kas izceltu suņu personību un būtu kā oriģināls un personalizēts aksesuārs. Ikvienam no mums patīk, ja sasveicinoties mūs uzrunā vārdā, tādēļ arī mūsu mīluļi to novērtēs, norāda L.Krauze.

Betolli sunu modes skate_1

Suņiem paredzētās apkakles tiek izgatavotas pēc individuāla pasūtījuma. Klientiem tikai jāizvēlas apkakles audums, apkakles modelis, izšuvuma krāsas, jānorāda suņa vārds un kakla apkārtmērs. Nedēļas laikā tā tiek izgatavota un nosūtīta klientam. Šobrīd jau ir izgatavotas vairāk kā divdesmit apkakles mūsu klientu labākajiem draugiem.

Ar šādu aksesuāru varat doties gan uz saviesīgiem pasākumiem, gan arī vienkārši nesāt to ikdienā, lai atšķirtos no pārējiem četrkājaino draugu īpašniekiem un ikdienu padarītu košāku, kā arī tā būs lieliska iespēja saskaņoties sunim ar savu saimnieku.

L.Lancmane_2017-05-27_IMG_2294

Betolli radītais produkts valkātājam noteikti piešķirs eleganci un izsmalcinātību, jo oriģinālas lietas izceļ personību.

Betolli ir zīmols, kas piedāvā unikālus sieviešu, vīriešu, bērnu pletkreklus, individuāli izgatavotus polo kreklus, tauriņus, žaketes kabatas lakatiņus un citus aksesuārus.

Betolli zīmola vadītāja

Līga Krauze

+371 29105290

Liga.krauze@betolli.com

 

 

BETOLLI trešā modes skate pārsteidz ar spilgtām krāsām, košiem iznācieniem un glamuru.

27.maija vakarā Ventspilī Kuldīgas ielas vidū, notika jau trešā zīmola „Betolli” modes skate.

sieviešu krekls Betolli trešā modes skate Ventspilī

Modes skates ir kā izcila dāvana klientiem, iesākumā klienti ir kā sava krekla dizaineri, bet modes skatē modeļi, kuri demonstrē savu unikālo kreklu. Katrs no iznācieniem bija košs un spilgts, bagātinot tos ar dažādiem Betolli radītiem aksesuāriem paspilgtinot ar fantastisku mūziku iznācienu laikā.

sarkaniakcenti Betolli trešā modes skate Ventspilī

divkrāsaina sieviešu blūze Betolli trešā modes skate Ventspilī

Betolli trešā modes skate Ventspilī sieviešu blūze ar ziliem akcentiem

Gatavošanās modes skatei aizņēma teju trīs mēnešus. Iesākumā tika uzrunāti klienti ar saviem brīnišķīgajiem krekliem, katram individuāli tika radīts savs tēls un pieskaņots iznāciena muzikālais noformējums.

Kopumā modeļu lomās iejutās 20 cilvēki, dažādos vecumos no dažādām pilsētām (Dobeles, Ādažiem, Rīgas, Ventspils un Talsiem), dažādu profesiju pārstāvji.

 Bilžu galerija:

https://www.dropbox.com/sh/stuthy5iixat7tq/AADOJItegr7UcrmEpNlUxKTUa?dl=0

 

 

 

 

Sīkāka informācija
tel.: +371 22486298

Pleca piespraude kā uzslavas zīme.

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

Zīmols Betolli radījis jaunu, spilgtu aksesuāru “Fancy-puff”, kas gaumīgi un spilgti papildinās ikvienas personības kopējo tēlu.

Aizņemtajā ikdienā mēs – sievietes, aizmirstam uzslavēt pašas sevi, pateikt ‘’Paldies’’.

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

Jau senajos viduslaikos kā pagodinājuma zīmes tika izmantoti dažāda veida uzpleči un uzšuves, kas tika piespraustas pie apģērba un bija redzami ikvienam. Tā teikt, lai visi ievērotu tavus panākumus un cienītu tevi par paveikto. Bet mūsdienās ikdienas steigā mēs aizmirstam par tādām lietām, mēs dzenamies ātrāk, nekā laiks mums to atļauj.

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

Tādu motīvu vadīts radies zīmola jaunais produkts, kura vienkāršā nozīme būtu ‘’pleca piespraude’’. Mūsu jaunais aksesuārs pieejams vairākās krāsās, kas ļaus pieskaņot to pie sava tērpa. Ar šo “pleca piespraudi” varat doties gan uz saviesīgiem pasākumiem vai arī vienkārši nesāt to ikdienā, lai nedaudz atšķirtos un ikdienu padarītu košāku.

Valkājot to ikdienā, izrādījās, ka tai ir pat vairāki pielietojumi kā pleca piespraude, spilgts žabo, iespaidīga galvas rota vai rokas sprādzes papildinājums.

Produkts ir absolūts roku darbs, papildināts ar mežģīnēm, lentēm, bantēm vai izšūts ar pērlēm. Elegants un gaisīgs – tāds ir Betolli jaunais aksesuārs.

BETOLLI _foto sesija_puff_plecu piespraude_aksesuārs_sievietes_ daiļums_izcel personību_svētki_jubilejas_svinīgas_svinības_kāzas

Uzslavēsim pašas sevi, uzslava vairo cilvēka ticību saviem spēkiem. Izteiksim sev atzinību, jo veiksme pavada laimīgas personības.

 

Betolli zīmola vadītāja

Līga Krauze

+29105290

 

Oriģinālākā modes skate

 „Stils. Atmosfēra. Sajūtas.”

sarkanais-paklajs-betolli-modes-skate

18.jūlija vakarā Talsos Restorāna „Rrooomm” terasē notika pirmā zīmola „Betolli” modes skate „Stils. Atmosfēra. Sajūtas”. Modes skate bija oriģināla un vienreizēja ar to, ka iesākumā modeļi bija kā dizaineri, sava krekla veidotāji un tagad viņiem bija iespēja iejusties modeļu lomā. Katrs iznāciens tika interesanti pasniegts, to paspilgtinot ar fantastisku mūziku un priekšnesumu iznāciena laikā.

terase-roomm-betolli-skate

Gatavošanās modes skatei aizņēma teju četrus mēnešus, kad tika uzrunāti klienti, radīti individuāli tēli, pieskaņots iznāciena muzikālais noformējums. Katrs no iznācieniem bija ļoti atšķirīgs, piemēram, kāds no modeļiem uz modes mēles devās ar skrituļdēli, kāds ar divriteni, ar dekoratīviem putniem frizūrā, ar savu suņuku, citam visas kurpes, svārki un mati bija vienās puķēs, bija pat eņģelis, laumiņa, milzīgs krāšņs putns un pat kāzu iznāciens.

betolli-modes-skate

liga-krauze-betolli-modes-skate

betolli-modes-skate-sovs

Kopumā modeļu lomās iejutās 43 cilvēki, no dažādām pilsētām un dažādu profesiju pārstāvji, arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Marika Ģederte, Aigars Rostovskis, Dace Dēnava un Roberto Meloni. Jaunākajai no modelēm bija tikai gads un trīs mēneši.

marika-gederte-betolli-polo-krekli

marika-gederte

modes-skate-roberto-meloni-betolli

dace-denava-modes-skate-betolli

Modes skates ietvaros pirmoreiz plašākai sabiedrībai tika parādīti pirmie zīmola radītie polo krekli, kurus tāpat kā kreklus plānots piedāvāt iegādāties internetā, izmantojot polo krekla konstruktoru, kā arī apkaklītes četrkājainajiem draugiem ar pērlēm izšūtu suņa vārdu uz tās.

modes-skate-bildes

Restorāna terase tika pārvēsta līdz nepazīšanai ar sarkano paklāju pie ieejas, krāšņām un izsmalcinātām ziedu kompozīcijām, lukturiem, svecēm, galdautiem un svečturiem, kas radīja brīnišķīgu atmosfēru papildinot sajūtas ar fantastiskiem ēdieniem.

modes-skate

betolli-modes-skate (2)

 Savu meistarību demonstrēja skaistumkopšanas salona „Rožu Nams” speciālistes, iesaistot stila pārvērtībās vienu kungu un dāmu no skatītāju rindām, līgavas brāļi un līgavainis demonstrēja līgavai sagatavotu īpašu deju priekšnesumu un viens no modeļiem spēlēja ksilofonu.

Betolli_4997

Modes skates skaistais rezultāts un jaukās atsauksmes liecina, ka vairāki uzņēmēji kopā, kas bija galvenie pasākuma atbalstītāji (ziedu salons „Puķu bode”, skaistumkopšanas salons „Rožu Nams”, grima māksliniece Gita Šakele, rotu veikals „Bimbuļi Rimbuļi’’, fotosalons „Poriņi foto’’ un SIA MG aģentūra) roku rokā var radīt brīnišķīgu n neaizmirstamu pasākumu sev un citiem.

 

Restorāna „Rrooomm” terasē notiks  „Betolli”  modes skate „Stils. Atmosfēra. Sajūtas.” 

Laikā, kad Talsu ezera promenādes apkārtne vilina doties nesteidzīgā pastaigā un izbaudīt vasaras garšu, modes zīmols „Betolli” sadarbībā ar restorānu „Rrooomm” aicinās uz vēl nebijušu modes skati pašā Talsu ezera krastā.

Krāšņās modes skates nianses vēl apvij noslēpuma plīvurs, bet zināms, ka uz sarkanā paklāja kāps tie, kuriem „Betolli” individuāli darinātie krekli kļuvuši par neatņemamu ikdienas garderobes sastāvdaļu. Kreklu konstruktora izveidotāja Līga Krauze atklāj, ka pirmoreiz plašākai sabiedrībai parādīs uzņēmuma radītos jaunumus – vasarā aktuālos vīriešu polo kreklus, pērļotās apkakles un četrkājainajiem draugiem izveidotās apkaklītes ar izšuvumiem.

Par lielisku mūziku rūpēsies Dj Kaspars, savukārt garšas kārpiņas varēsiet palutināt ar restorāna „Rrooomm” šefpavāra gatavotājiem īpašajiem ēdieniem. Savu meistarību demonstrēs skaistumkopšanas salona „Rožu Nams” speciālistes, iesaistot stila pārvērtībās kādu kungu un dāmu no skatītāju rindām. Stila atmosfēras sajūtu mirkli varēs iemūžināt speciāli izveidotajā foto stūrītī. Par izsmalcinātu noformējumu un dizainu gādās ziedu feja, jeb „Puķu bodes” Ilze.

Pēc modes skates vakars turpināsies ar mūziku, dejām un jaukām sarunām.

Pasākumu „Stils. Atmosfēra. Sajūtas.” atbalsta grima māksliniece Gita Šakele, „Puķu Bode’’, radošais rotu veikals „Bimbuļi Rimbuļi’’, skaistumkopšanas salons „Rožu nams’’, fotosalons „Poriņi foto’’ un SIA MG aģentura.

Tiekamies 18. Jūlijā 21.00 „Rrooomm” āra terasē pie Talsu ezera promenādes.

Iepriekš iespējams rezervēt galdiņu.

Šovā Stilīgākais Talsinieks 2015 triumfē BETOLLI tehniskais direktors ar košāko iznācienu.

Nedēļas nogalē ikviens talsinieks un pilsētas viesis bija aicināts uz vēl nebijušu šovu „Stilīgākais talsinieks 2015’’.  Tajā septiņas Talsos atpazīstamas personības ar zinošu stilistu palīdzību iejutās modeļu ādā, parādot gan sevi, gan tērpus. Skatītāju un žūrijas sirdis iekarot izdevās uzņēmuma „Betolli’’ tehniskajam direktoram Mārcim Krauzem.

Pasākuma dalībnieki šovam gatavojās vairākas nedēļas. To laikā dalībnieki individuāli kopā ar stilistu meklēja vai veidoja izvēlētajam stāstam atbilstošu tērpu, aksesuārus, un līdz sīkākajai niansei izplānoja divus uznācienus. Mārča Krauzes tēla veidošanā bija iesaistīta visa „Betolli’’ un stilistes Ilzes Krekovskas radošā komanda.

Stilīgākais Talsinieks 2015, košākā iznāciena stiliste Ilze Krekovska, viena no labākajām floristēm Talsos

Ar pirmo uznācienu Mārcis Krauze pārsteidza ne tikai skatītājus, bet arī citus dalībniekus, jo šova elementi pirms tam tika turēti lielā noslēpumā. Modelis iejutās līgavaiņa tēlā, un desmit metrus garā modes mēle pārvērtās par kāzu ceremonijas norises vietu. Lietišķā stila apģērbam odziņu un pavasarīgu noskaņu piešķīra „Betolli” radītais krekls, kura detaļas rotāja košās krāsās izvēlētais audums. Tēlu papildināja rudzupuķu krāsas ziedu rota un īpaši piemeklēti apavi katrs citādākā krāsā.

Līgavaiņa mode 2015, koša zedu kaklarota ar košu akcentiem bagātinātu līgavaiņa kreklu no BETOLLI

Savukārt līgavaiņa brāļi prezentēja vienu no modes zīmola „Betolli’’ jaunumiem – ar rokām darinātus tauriņus. Priekšnesums ar visiem šova elementiem viennozīmīgi izpelnījās skatītāju simpātijas, atgādinot, ka pavasaris vairs nav aiz klaniem, un garderobē pelēkos toņus laiks nomainīt pret košākiem.

Stilīgākais Talsinieks 2015 BETOLLI Tehniskais direktors Mārcis Krauze

Otrajā iznācienā ar nosaukumu „Mana dzīve ir mākslasdarbs’’, Mārcis Krauze pierādīja, ka avangards joprojām ir modē. Ādas bikses, melni apavi ar spoguļa aplikācijām, apjomīgu sarkanu atlasa lenti kurpju šņoru vietā, milzīgi uzpleči, lielas ar rokām izšūtas aproču pogas un gredzens, bet galvā – ziedošs cilindrs. To, ka pasākuma vadītājam Kašeram radies konkurents, nenoliedza pat žūrija. Balts krekls ar tauriņam piemērotu apkakli, izcili saderēja ar bagātīgām krellēm, nevis tradicionālo-tauriņu.

Ādas bikses, melni apavi ar apjomīgu sarkanu atlasa lenti kurpju šņoru vietā, milzīgi uzpleči, lielas ar rokām izšūtas aproču pogas un gredzens, bet galvā - ziedošs cilindrs.

Pēc titula „Košākais talsinieks’’ iegūšanas, Mārcis Krauze atzina, ka pārliecinošu akcentu izvēle ikdienu padara interesantāku un vairo pārliecību par saviem spēkiem. „Ikdienā izvēlos klasiskas piegrieztnes, un manā garderobē nav košu kaklarotu. Esmu praktiskas dabas cilvēks, bet, lai tēlam piešķirtu odziņu, izvēlos pletkreklus ar košām detaļām. Arī šovā izmantotie krekli nonāks manā ikdienas garderobē,” pastāstīja Mārcis.

marcis-krauze-sovs-betolli

„Betolli” ir talsinieku – Līgas Krauzes un Mārča Krauzes – radīts zīmols, kas piedāvā unikālus sieviešu, vīriešu un bērnu pletkreklus. Tos var pasūtīt pēc saviem izmēriem, un ar konstruktora palīdzību izveidot pēc savas gaumes. Uzņēmums aizvien paplašina piedāvāto produktu klāstu. Pieejami arī individuāli darināti krūšu kabatas lakatiņi, tauriņi un aproču pogas.

 

Zīmols, Betolli radījis jaunu emocijām bagātu produktu-krūšu kabatas lakatiņu

Betolli radījis jaunu aksesuāru konstruktoru, kur ikviens var izveidot un iegādāties unikālu produktu- krūšu kabatas lakatiņu ar krāsainiem un iedvesmojošiem izšuvumiem.

krusu kabatas lakatins, košs krāsains un oriģināls akcents, aksesuārs gan sievietēm, gan vīriešiem

Šajā Betolli zīmola konstruktorā, tāpat kā kreklu konstruktorā, ir iespējams izvēlēties sev tīkamāko audumu un izšuvuma diega krāsu, fontu un izšuvuma vietu. Lai padarītu to īpašu, tajā, iespējams, ieaust emocijas, jo ir vārdi, kas spēj iedvesmot, tādēļ ir vērts tos uzrakstīt un turēt cieši klāt pie pašas sirds.

Betolli labpatīk būt 21.gs zīmolam, kurš iet lielu soli pretī klientam un ļauj tam izvēlēties, kāds izskatīsies produkts pirms tā iegādes, jo tikai unikālas un oriģinālas lietas spēj iedvesmot.Jaunais produkts spilgti pierāda, ka aksesuārs var būt pavisam vienkāršs, bet ar lielu stāstu, kurā katrs pats var ielikt savu īpašo vēstījumu.

Aksesuārs viennozīmīgi būs gaumīga un personīga dāvana bagātināta ar labām emocijām.

krusu kabatas lakatins, košs krāsains un oriģināls akcents, aksesuārs gan sievietēm, gan vīriešiem

Betolli ir zīmols, kas piedāvā unikālus sieviešu, vīriešu un bērnu pletkreklus. Tos var pasūtīt pēc saviem izmēriem, un ar konstruktora palīdzību izveidot pēc savas gaumes.

 

Pirmā zīmola BETOLLI bērnu kreklu fotosesija

 

             23.novembrī restorānā Martinelli notika zīmola Betolli pirmā bērnu kreklu fotosesija, kuras mērķis bija popularizēt zīmola iespēju izveidot un pasūtīt unikālus bērnu kreklus. Tā kā uzņēmums radies Talsos, arī fotosesijai tika izvēlētas restorāna Martinelli telpas, kurš arī atrodas skaistajā pilsētā.

pirma-Betolli-bernu-kreklu-fotosesija-4

 

Betolli zīmols radies pirms diviem gadiem. Tas piedāvā iespēju ikvienam iejusties dizainera lomā un izveidot savu ideālo biznesa kreklu. Divu gadu laikā zīmolam bijušas jau piecas interesantas un radošas fotosesijas, taču tajās uzsvars tika likts uz pieaugušo krekliem.

Popularizējot Betolli zīmola iespēju izveidot un pasūtīt unikālus bērnu kreklus, Betolli rīkoja pirmo bērnu kreklu fotosesiju.

Tika izsludināts atklāts konkurss, kur mammas varēja pieteikt savas mazās modeles. Fotosesijas moto – Mazās dāmas pie mammas skapja. Tā kā zīmols radies Talsos, tad arī fotosesijas rīkošanas vieta izvēlēta Talsi – tikko jaunatklātajā restorāna Martinelli kamīnzālē. Tādējādi vienlaicīgi atbalstot

Ar Betolli krekliem ikviens var justies eleganti un īpaši, arī mūsu bērni. Tāpēc komanda ir parūpējusies, lai ne tikai pieaugušie, bet arī mazākie klienti ikdienā un svētkos justos pacilātā noskaņojumā.

pirma-Betolli-bernu-kreklu-fotosesija-1

  pirma-Betolli-bernu-kreklu-fotosesija-3

pirma-Betolli-bernu-kreklu-fotosesija-2

27.11.2014
Karina Rožkalne-Bebriša
Mārketinga daļas vadītāja
Mob.: +37129320792
E-pasts: karina@betolli.com

BETOLLI.com tagad arī krievu valodā!

Atzīmējot mājaslapas www.betolli.com viena gada jubileju, Betolli saviem klientiem sagatavojis īpašu dāvanu- mājaslapu www.betolli.com krievu valodā.

BETOLLI.com.ru

2013.gada septembrī mājaslapa tika papildināta ar angļu valodas versiju, 2013.gada oktobra beigās tika prezentēta iespēja konstruēt un pasūtīt kreklus bērniem. Betolli komanda velta lielas pūles, lai klientiem tiktu piedāvāts aizvien plašāks pieejamo pakalpojumu klāsts un tiktu uzlabota klientu apkalpošanas kvalitāte.

Tuvojas izlaidumu laiks, un katram jaunietim šis laiks ir viens no svarīgākajiem notikumiem viņa dzīvē. Pēdējā laikā, arvien vairāk puišu sāk pievērst uzmanību savam apģērbam, izvēloties klasiskā stila apģērbu.

Ievērojami pieaudzis pieprasījums pēc krekliem un blūzēm ar aproču pogām. Krekls ar aproču pogām un izšūtiem iniciāļiem, viennozīmīgi, norāda uz krekla valkātāja augstu statusu sabiedrībā. Tāpēc Betolli komanda drīzumā piedāvās saviem klientiem iegādāties oriģinālas aproču pogas.

Kopā ar www.betolli.com ikviens var kļūt par dizaineri savam kreklam vai blūzei, sākot ar modeļa un auduma izvēli, beidzot ar pogu krāsu. Tas ir tik ērti un viegli – izveidot savu kreklu vai blūzi.

Arvien vairāk klientu novērtē iespēju pasūtīt vīriešu kreklu vai sieviešu blūzi,  pēc individuāliem izmēriem  un dizaina, lai gan ir iespēja tos pasūtīt arī pēc standarta izmēriem.

Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet www.betolli.com vai zvaniet +371 22486298.

Mārcis Krauze

BETOLLI tehniskais directors

marcis.krauze@betolli.com

+371 26155582

Pasaulē pirmais bērnu kreklu konstruktors

Vai esat pamanījuši, ka aizvien populārāk kļūst vecāku un bērnu apģērbu saskaņošana, līdzīgos toņos vai pat vienādos apģērbos? Tagad arī „BETOLLI” piedāvā vecākiem iespēju izveidot saviem bērniem solīdus, individuālus un gaumīgus kreklus pieskaņojot tos savam apģērbam.

BETOLLI.shirts.kids.22102

Savā pirmajā darbības gadā BETOLLI attīstīja un popularizēja ideju par virtuālo konstruktoru, kurā iespējams uzkonstruēt un pasūtīt vīriešu kreklus un sieviešu blūzes. Turpinot iesākto attīstību, BETOLLI saviem klientiem piedāvā radīt kreklus arī bērniem.

Šobrīd konstruktorā ir iestrādāts algoritms, kādā iespējams izveidot un pasūtīt zēnu kreklus (izmēros no 98 līdz 134). Zēnu kreklu pasūtīšana notiek tikpat vienkārši un ērti, kā pieaugušo vīriešu kreklu pasūtīšana, vienīgā atšķirība ir krekla izmēros — zēniem tiek piedāvāti krekli standarta izmēros. Kreklu konstruktors ļauj izgatavot identiska dizaina kreklu gan tēvam, gan dēlam.

Joprojām turpinām meklēt labākos tehniskos risinājumus, lai esošajā sieviešu blūžu konstruktorā klienti varētu izveidot un pasūtīt arī unikālas meiteņu blūzes. Kā pagaidu risinājumu, lai arī meitenes varētu tikt pie oriģinālās blūzes, piedāvājam nepacietīgajiem klientiem izdarīt pasūtījumu, sazinoties ar mums. Šobrīd meitenēm piedāvātās blūžu nianses ir nopogājams žabo vai piešūti volāniņi.

BETOLLI piedāvā katram būt pašam sava krekla dizaineram, radītājam un valkātājam. Pasūtīt kreklu ir ļoti vienkārši — sākotnēji jāizvēlas audums (pieejami 160 dažādi audumi), modelis, apkakle un piedurknes stils. Pēc tam iespējams pašiem izvēlēties arī krekla pārējās detaļas, piemēram, aproces, aizdares veidu, pogu un pogcauruma diega krāsu. Vēl tikai atliek izvēlēties monogrammas tekstu, kā arī audumus dažādām krekla detaļām (pieejami 196 dažādi audumi) un unikālais krekls gatavs!

Konstruktora tehniskās iespējas ļauj sekot līdzi krekla dizainam un redzēt visas izmaiņas, uzlabojumus un papildinājumus.

BETOLLI ir ģimenes uzņēmums, kura ideja radusies, audzinot divus brīnišķīgus bērnus. Zīmola nosaukumā apvienojot abu bērnu vārdus — Elizabete un Olivers.

Lieliskai dāvanai un citiem svētkiem piedāvājam unikālu «BETOLLI» dāvanu karti — oriģināli noformētu vai izdrukājamu.

Sīkāka informācija www.betolli.com; tel.: +371 22486298

Tehniskais direktors
Mārcis Krauze marcis.krauze@betolli.com

BETOLLI – jauns modes zīmols Latvijā

Kā lietišķā biznesa pasaule, tā arī ikdienas darbi izvirza savus nerakstītus likumus, tāpēc, tiecoties pēc labiem panākumiem ikvienā dzīves jomā, nepieciešams pievērst uzmanību savam ģērbšanās stilam. Unikāls pletkrekls garderobē piešķirs dzīvei jaunas, skaistas emocijas un sniegs pārliecību jebkurā dzīves situācijā.

BETOLLI.shirt.9624

„BETOLLI” ir jauns ģimenes uzņēmums, kura ideja radusies, audzinot divus brīnišķīgus bērnus. Arī zīmola nosaukums radies bērnu vārdu – Elizabete un Olivers – apvienošanas rezultātā. Saviem bērniem sniedzam tikai to labāko, tāpēc arī vēlamies, lai mūsu klienti saprastu – “BETOLLI” ir apliecinājums mūsu piedāvātajai kvalitātei

Tagad ikvienam ir iespēja kļūt pašam par sava krekla dizaineri, radītāju un valkātāju. Modes zīmols, kas, izceļot krekla valkātāja personību, ar savu ienākšanu ieviesīs pozitīvas pārmaiņas. „BETOLLI” piedāvā interneta mājas lapu www.betolli.com, kurā iespējams izveidot un pasūtīt unikālus, neatkārtojamus sieviešu un vīriešu pletkreklus savai gaumei. Šobrīd mājaslapā pieejams sieviešu un vīriešu plet kreklu konstruktors, taču paralēli tiek strādāts pie bērnu apģērbu konstruktora izveides, kas varētu tikts prezentēts jau šī gada oktobrī un kaldināti plāni, kā grūtnieces varētu pasūtīt BETOLLI kreklu, lai „BETOLLI” unikālos kreklus varētu valkāt visa ģimene dažādos dzīves mirkļos.

Pasūtīt „BETOLLI” kreklu ir ļoti vienkārši – sākotnēji jāizvēlas sev tīkamākais audums, modelis, apkakle un piedurknes stils. Pēc tam iespējams pašiem izvēlēties arī krekla pārējās detaļas, piemēram, aproces, aizdares veidu, pogu un pogcauruma diega krāsu. Vēl tikai izvēlamies monogrammas tekstu, kā arī audumus dažādām krekla detaļām, un savs unikālais krekls gatavs!

Konstruktora tehniskās iespējas ļauj sekot līdzi krekla dizainam un  redzēt visas izmaiņas, uzlabojumus un papildinājumus. Kreklu var pasūtīt ne vien pēc standarta izmēriem (ņemot vērā auguma garumu un kakla vai krūšu apkārtmēru), bet arī pēc saviem individuālajiem izmēriem.

Lai pārsteigtu savus radus, draugus un kolēģus ar ko unikālu, „BETOLLI” piedāvā iespēju iegādāties oriģināli noformētu vai izdrukājamu dāvanu karti.

Sīkāka informācija www.betolli.com; tel.: +371 22486298
BETOLLI valdes priekšsēdētāja
Līga Krauze liga.krauze@betolli.com

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Shopping Cart