novembris-labakas-davanas-betolli-idejas-svetkiem

Dāvanas novembra vārda dienas gaviļniekiem

Labākās dāvanas NOVEMBRA JUBILĀRIEM

Uzdāvini prieku un izsmalcinātu rokām darinātu un reizē oriģinālu dāvanu!

Labākās dāvanas viņai un viņam
Labākās dāvanas Viņai un Viņam

 1. Novembrī svētkus svin Ikari

2. Novembra populārākā vārda dienu jubilāre ir Vivita

 3. Novembrī vārda dienu svin  Dagnija un Ērika

Dagnija – Stūrgalvīgi vairās uzklausīt prāta un pašanalīzes balsi, jo Dagnijai “jūtas ir viss”. Mazāk domā par pagātni, jo noreibst no šodienas ritma un visdažādāko iespēju piedāvājuma. Dagnijai piemīt simpātiska humora izjūta. Arī lietainā laikā viņa rod patīkamas izjūtas. Personalizēta soma, latviskās krāsās ar izšūtu viņas vārdu.

 

Dagnija  mugursoma ar izsutu vardu Betolli
Ērta mugursoma ar izšūtu vārdu.

Personalizēta mugursoma

Ērika – Zeme dimd zem kājām, kad Ērika uzvarošā pozā nostājas un saka: es to panākšu! Kāds ārējs spēks, kas varenāks par gravitācijas spēku, Ērikai palīdz uzveikt un sasniegt visu iecerēto. Tikai mīlestībā bieži uzgāžas miglas vāli, kas aizklāj to sauli, kuru Ērika pelnījusi. Taču arī pēc mīlas ziemas Ērika enerģiskā triecienā rod jaunu veldzi pie cita avota.

 

4. Novembris – Atis, Oto

Atis – plaša vēriena būtne. Pasauli uztver caur prāta prizmu un cieti saglabā patstāvību. Ir strādīgs un taupīgs.
Otrais tips. Egoistisks un nevaldāms. Miesa un dvēsele reti satiekas. Skaisto zaudējis, brīžiem gan ļaujas aizmirstības rotaļai. Vai tā var saglābt zudušo, to var atbildēt vienīgi neatšifrējamais Atis!

???

Atis taurins ar izsutu vardu betolliPersonalizēti tauriņi

Oto – dziņa pēc baudas nereti iedzen viņu strupceļā. Baidās pats no sevis, no tā, kas notiks, ja ļaus vaļu dusmām vai iegribām.

Oto-embroidered-bow-tie-for-men-betolli

5. Novembris – Lote un Šarlote

Lote – ļoti gudra,ar loģisko domāšanu apveltīta.Vienmēr cenšas būt draudzīga, tieši tāpēc viņai ir daudz draugu. Uzsākot mācības jaunā skolā vai darba vietā, nav problēmu komunicēt ar svešiem cilvēkiem.

Lote vārda diena kanvaAksesuāri ar vārdu

Šarlote – nevaldāma un gražīga, sirsnīga un ātri uzliesmojoša. Bieži vien attopas tad, kad ceļojums jau galā. “šiverē” un revidē. Skraida un grasās tvert, ko vien spēj.

Bērna priekšauts ar izšūtu vārdu ŠarloteLacīte bērnu barošanai ar vārdu

6. Novembris – Leons, Linards

Leons – artistisks, starojošs, veikls; “izdomnieks” un viltībnieks. Pieredzējis siržu lauzējs, kas prot atrast kontaktu ar vispretrunīgākajiem raksturiem. Leonam projekti birst kā no pārpilnības raga. Katru dienu avantūristiski plāni viņam maisās pa galvu. Ir izpalīdzīgs un var atdot otram savu sirdi, ja tas izraisa viņā uzticību.

???

Linards – enerģisks cilvēks, kuru nekāda veidā nedrīkst ierobežot. Būvē savas dzīves pamatus , tikai ar saviem spēkiem.Ja viņš ir kautko izdomājis. viņu neapturēs neviens.visur , kur viņš pievienosies, viņš kļūs par līderi!

L-letter-personalized-cufflinks-betolliAproču pogas

7. Novembris – Helma un Lotārs

8. Novembris – Aleksandra

Aleksandra – atzīst dzīvi, kas līdzīga viesuļa virpulim. Valda, iekaro un arī zaudē. “Lai dzīvo stiprie,” saka Aleksandra, “jo tikai nākotnei ir nozīme!” Mīl trīties ap cilvēkiem, tāpēc ka alkst vētrainības un burzmas.

Aleksandra-cepure-ar-meitenes-vardu-razots-latvija-betolli

Aleksandra CANVA

9. Novembris – Teodors

Teodors – mierīgs, nosvērts raksturs. Galvenā doma “tikt uz priekšu” rod piepildījumu raženā mūžā. Stingrs un precīzs, to prasa arī no citiem. Labprāt pēta cilvēkus un tikai tad spriež un lemj. Bagāta dzīve ar visādiem negaidītiem pavērsieniem. Tomēr priekšroku Teodors vienmēr dod pozitīvām emocijām.

Everts-teodors-izsuts-dvielis-betolliPersonalizēts dvielis ar vārdu

Teo-embroidered-bow-tie-for-men-betolli Teodors-embroidered-bow-tie-for-men-betolli

10. Novembris – Mārcis, Markuss, Mārtiņš, Marks

Mārcis – cilvēks ar nelokāmu mugurkaulu. Izveicīgs, slīpēts un pat robusts.

???

Markuss – pieder pie to vīriešu tipa, ko sievietes pūlī sākumā nepamana. Kad Markusu iepazīst tuvāk, – atklājas viņa pašaizliedzība un neuzmācīgā elegance.

2009-12-31 23.00.00-57 Markuss berna-davana-izsuts-dvielis-betolli

Marks – sievišķās enerģijas vārds. Marks ir vispusīgs, talantīgs, radošs un jūtīgs, labi prot komunicēt. Viņš ir mērķtiecīgs, neatlaidīgs, apveltīts ar elastīgu domāšanu un spēcīgu intuīciju.

MMMMMM - Copy

Mārtiņš – nervi viņam ir kā no dzelzs. Šis Mārtiņš ātri tuvojas mērķim. Uzplaukst kā puķe labā zemē. Godkārs, jo sapņo par karjeru.

???????????????????????????????

11. Novembris – Nellija, Ojārs, Rainers

Ojārs – spārnots fanātiķis, nevis urķis. Idejas viņam līst kā no strūklas. Ojārs savāc ap sevi tādus pašus neprātīgus fantastus. Ir jūtelīgs. Emocijās aiziet tik tālu, ka vairs nemana zemi zem kājām. Viņam absolūti trūkst diplomātijas. Ir komunikabls, zinošs.O-r-personalized-socks-with-embroidery-for-men-gift-betolliZeķes ar iniciāļiem

Rainers – atraktīvs, atsaucīgs, bet tai pat laikā nosvērts un piesardzīgs. Palīdzību neatteiks, bet sev uz galvas kāpt neļaus. Romantiķis, otru pusīti mīlēs mūžam. Nedaudz kautrīgs, bet pareizo cilvēku sabiedrībā atraisās. Mīl tehniskās lietas, dabu, reizēm – vientulību. Patīk būt neatkarīgam, nedaudz patīk arī parādīt sevi.

???????????????????????????????

Nellija – sirsnīga, darbīga un mīloša būtne. Traģiski pārdzīvo netaisnību. Īsta viltības kvintesence, Nellijai piemīt avantūristes Šarms un drosme mesties jebkurā divcīņā.

???Galdauts ar personalizētu izšuvumu

12. Novembris Kaija

13. Novembris Jevgeņijs un Jevgeņija

14. Fricis

15. Novembris – Leopolds, Undīne, Unda

Leopolds – asprātīgs, artistisks, jautrs, burvīgu nerātnību autors. Kaut arī dzīvē viņu pašu nekas nepārsteidz, jo Leopolds sastapis gan ļaužu divkosību, gan skaudību un nodevību. Fanātiski tic savas idejas uzvarai. Lirikas un ironijas apvienojums.

Undīne – analītiskais prāts ļauj viņai objektīvi izvērtēt daudzas parādības. Undīne nepieder pie mākoņu stūmējām, bet cenšas atrast atbildēt uz dadziem “kāpēc”. Raksturīgs lēnīgsnējs dzīves stils un vēlēšanās filozofiski analizēt cilvēku attiecības. Kaut reizēm var arī “nodiplomatizēt” riskantu motīvu dēļ.

Unda ļauj, lai straume viņu nes pretī gan laimei, gan negaisiem. Gan mērķtiecīga, strādīga, draudzīga arī vizuāli skaista. Tai pat laikā māk arī izklaidēties. Ir viena no vakara naglām.

14 novIzšuvumi

16. Novembris Glorija

17. Novembris – Hugo, Uģis, Uga

Uģis – reālpolitiķis, kas māk skaitīt naudu un arī viegli to palaist pa roku galam. Ne visai plaši draudzējas un labprāt izvēlas vientulību. Nav pasaules iekarotājs, bet mierīgi ņem no dzīves, ka var iegūt. Dažreiz palaižas slinkumā. Bet drīz vien saņem sevi rokās. Uģim piemīt īpašība paciest vecāku un priekšnieku diktātu, turklāt viņš turpina darīt savu, pasmaidot bārdā.

Ugis-izsuts-taurins-virietiem-ar-vardu-ugis-betolli-mazs

Hugo – sasniedz to, pēc kā cenšas; izdevību nedomā izlaist no rokām. Spēj būt arī piesardzīgs pret kārdinājumiem.

Hugo-izsuts-taurins-virietiem-ar-vardu-hugo-betolli-mazs

Uga – nopietns, atturīgs, izsmalcināts. Viņa raksturu grūti atšifrēt. Taču intuīcija ir talanta pazīme, un Uga iezīmē stingru līniju savā attīstībā.

U-personalized-letter-cufflinks-aprocu-pogas-davana-betolli

18. Novembris –  Aleksandrs un Doloresa

 

Doloresa – viņas mundrumā un apmierinātībā slēpjas kādas dziļas skumjas. Mākslīgie uzliesmojumi drīz vien izsīkst, un Doloresa saprot sava stāvokļa grotesko bezjēdzību. Tomēr sabiedrībā apzinās, ko vēlas panākt, taču ceļš uz mērķi nav rozēm kaisīts.

D-Beaded-Embroidery-Jewelry-Brooch-Betolli

Aleksandrs – neatkarīgs, spītīgs, praktisks, tālredzīgs, precīzs. Cilvēks ar vērienu un dzīves izjūtas nesātību, ģeniālu talantu uzminētājs. Ātrs dusmās un tikpat nosvērts dvēseles mierā.

Aleksandrs izsuts maisins betolliPersonalizēti maisiņi

19. Novembris – Betija, Elizabete, Liza

Betija – mēģina izdzīvot katru tagadnes mirkli, pārlieku nedomājot par pagājušo vai nākamo brīdi. Dzīve Betijai ir sacīkšu skrējiens, par visu vari jāapsteidz pārējie skrējēji.

Elizabete – nemaina savus uzskatus un zina, ka vienīgi mīlestība spēj pārstatīt kalnus. Neparasts valdzinājums Elizabetei raksturīgs visdažādākajos dzīves posmos. Ļaunu atmaksā ar labu. Arī vientulībā priecājas: cik reizēm skaisti Šķirtiem būt! Novērošanas spējas ļauj viņai izvairīties no “falšiem” draugiem.

izsuta-soma-Elizabete-queen-betolliPersonalizēts maisiņš

Elizabete-latviska-cepures-ar-izsutu-meitenes-razots-latvija-betolli

Liza – melanholiski sapņaina, kā jau Turgeņeva romāna varone. Taču var būt iederīga arī reālā vidē, jo viņai piemīt “praktiskā oža”. Vēl Liza ir gādīga māte, gādīga draudzene un koleģiāla darbavietā.

dav

20. Novembris Anda

21. Novembris – Andis un Zeltīte

Zeltīte – praktiska no galvas līdz kāju papēžiem. Ar izdomu vairo materiālo pamatu. Pārāk atklāta, lai pašai būtu ērti. Praktisku ieceru realizēšanā palīdz viņas trakulīgais temperaments.

Z-Beaded-Embroidery-Jewelry-Brooch-Betolli

Andis – patmīlība un lepnums neizslēdz spēju patiesi aizrauties. Viņš var būt nelabojams meitu mednieks. Brīdī, kad mīl, domā, ka tā ir īstā un vienīgā kaisle. Vēlāk viss sākas atkal no gala – un atkal naiva ticība, ka tā būs pēdējā mīlestība. Ja dzīvē kaut kas noiet greizi, to sevišķi nepārdzīvo.

Andis-melna-izsuta-cepure-ar-vardu-betolli Andis-taurins-ar-izsutu-vardu-BETOLLI

22. Novembris – Aldis, Aldris, Alfons

Aldis – bieži nesaprasts, bet savā būtībā dziļi godīgs. Emocionāls un viegli aizkaitināms. Tāpēc dažkārt viņam apnīk pat laba vide. Un viņš metas pāri bezdibenim. Neprot brīnumizdevīgi iekārtoties, tāpēc īsti neuzlec dzīves zirgā. Krietnums un labsirdība Aldim atmaksājas. Mūža vidū Aldis piedzīvo negaidītu pavērsienu.

 

??????????????????????????????? ??? Aldis-izšūts-dvielis-davana-betolliPersonalizēts dvielis ar zelta burtiem

23. Zigrīda

24. Velta

25. Novembris – Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne

Kate – ar neierobežotu enerģiju un satriecošu saprātu uzvar visu. No viņas optimisma katrs var smelties spēkus.

Katrīna – pievilcīga savā pašpārliecinātībā un pieredzē, apveltīta ar praktisku vērienu. Viņa ielaužas vīrieša valstībā – un pakļaujas tai. Māk vīrieti nomierināt un atvieglināt ciešanu slogu. Bezgalīgi tic labā uzvarai.

Ksenija-kate-bordo-sarkana-soma-bernam-ar-izsutu-berna-vardu-betolli Kate-kosa-uzsuve-ar-berna-vardu-vestei-jakai-betolliPersonalizēta uzšuve

 

26. Novembris Sebastians

27. Novembris – Lauris

Lauris – viņa smadzenes ir ka viegli pieejama atmiņu un fantāziju glabātava. Ir labsirdīgs, taču dažkārt viņam pietrūkst rakstura stingrības. Lauri vienmēr māc bailes no īstenības. Un tāpēc nemiers ir par pavadoni vislabākajos brīžos. Lauri nemitīgi aicina kāda balss, kas nav no viņa pasaules.

??? ???

28. Novembris Rita, Vivita un Olita

29. Novembris Virgīnija un Ignats

30. Novembris – Andrejs un Andris

Andrejs – slīpēts, piesardzīgs un strādīgs. Labprāt neuzkrītoši rāpjas pa karjeras kāpnēm. Ir impulsīvs, neiecietīgs, taču praktiskums viņa dzīvē parasti ņem virsroku. Andrejam ir laba īpašība – sievietē redzēt to, ko pats vēlas. Nepacietība dažkārt ir Andreja klupšanas akmens.

Andrejam-lina-maisins-ar-izsuvumu-ersonalizets-betolli???

Andris – gaišu galvu, stipru gribu, taisnīgs, ar plašu vērienu, un tāpēc viņam daudz nelabvēļu. Prot turēt solījumus. Apveltīts ar milzīgām darbaspējām. Augstas prasības pret sevi un citiem. Vienīgi emocionāla uzlādējuma brīžos Andris var pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Ir operatīvs, saprotošs, izpalīdzīgs.

Andris-navy-zila-latviska-salle-ar-izsutu-vardu-betolliPersonalizēta tuneļšalle

Pasūti savu oriģinālo dāvanu jau tagad! Ir jautājumi? JAUTĀ

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Shopping Cart